Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

           ΑΜΚΕ ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ
O Ερύμανθος είναι ένας τόπος, ένα ορεινό συγκρότημα στην ενδοχώρα της Πελοποννήσου, αλλά και μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση.


 
Ο "Ερύμανθος Μ.Κ.Ο." λειτουργεί ως δίκτυο των πολιτιστικών συλλόγων και περιβαλλοντικών οργανώσεων των ορεινών περιοχών Ηλείας, Αχαΐας, Αρκαδίας με πεδίο δράσης τους Δήμους Λαμπείας, Φολόης, Λασιώνας, Πηνείας, Αροανίας, Φαρρών, Τριταίας, , Παϊων, Λευκασίου, Κοντοβαζαίνης, Κλείτορος και κοινότητας Καλετζίου.
Agrampela4
Αγράμπελα
agridi
Αγρίδι
alestena
Αλέσταινα
astras
Αστράς
besini1
Βεσίνη
klitoria2
Κλειτορία
         
  H M.K.O. «ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ» μαζί με όλες τις ευαισθητοποιημένες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, στεκόμαστε δίπλα στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, παράγουμε έργο υπέρ των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων και της προστασίας του περιβάλλοντος και συμβάλλουμε αποφασιστικά στην ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας, της απασχόλησης, της πράσινης ανάπτυξης, του κοινωνικού κεφαλαίου αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.     
orama

   
                                                                   
O "Ερύμανθος Μ.Κ.Ο." έχει εκπονήσει πλήθος μελετών και παρέχει τεχνογνωσία σε ενδιαφερόμενους Δήμους και Συλλόγους. Στόχος είναι η ανάπτυξη κι η αύξηση της απασχόλησης μέσα από ανάδειξη και προβολή συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, όπως: δημιουργία υποδομών, οικοτουρισμού, αγροτουρισμού, εκσυγχρονισμό των μεγάλων ζωοεμποροπανηγύρεων και δημιουργία σύγχρονων θεσμών μεγάλων επικοινωνιακών και πολιτιστικών γεγονότων.
                                                          http://www.erymanthos.eu/images/stories/intro2.jpg

Η "Ερύμανθος Μ.Κ.Ο." λειτουργεί ενημερωτικά, συμβουλευτικά και υποστηριχτικά για τον σχεδιασμό κι υλοποίηση προγραμμάτων οικοτουρισμού και πολιτιστικού τουρισμού. 
040229 erymanthos 003                040229 erymanthos 007                  040229 erymanthos 011                  040306 Erymanthos 009

Ο "Ερύμανθος" πραγματοποιεί εκδόσεις, βιβλίων, περιοδικών κι ενημερωτικών φυλλαδίων για τη περιοχή.
                                                                  http://www.erymanthos.eu/images/stories/book1.jpg

Ο "Ερύμανθος" διοργανώνει σεμινάρια για την ενημέρωση τοπικών φορέων κι επενδυτών πάνω σε θέματα προώθησης αναπτυξιακών πρωτοβουλιών για τον οικοτουρισμό, την κοινωνική οικονομία, την κοινωνική αλληλεγγύη, την οικοπροστασία και τη πράσινη ανάπτυξη. 
 
 
 
ΑΜΚΕ Ερύμανθος
Γ' Σεπτεμβρίου 69
104 33 Αθήνα
Email: erymanthos2@gmail.com
τηλ210 8813760
         2108813761
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου